Gry Planszowe Lego
• Strona 1 z 1
Gry Planszowe Lego
Słuchajcie, swego czasu LEGO zaczęło robić takie "jakby" planszówki. wiecie - najpierw składa się planszę z klocków a potem się gra według okreslonych zasad. Coś mi się majaczy, że była też taka gra LEGO w klimatach Star Wars. Ktoś coś kojarzy?
- Yako
- Kapituła Biblioteki
Re: Gry Planszowe Lego
Na pewno widziałem - chyba miała Hoth w nazwie. Przy czym wydaje mi się, że była jedną z dwóch.
Nie miałem okazji się tym zabawić, ale wyglądało to na produkt dla mniejszych dzieci - tzn nie miałem wrażenie, żeby złożenie planszy miało być czymś trudnym, ani żeby zasady gry były skomplikowane (tyle, ile o zasadach można było wyczytać na pudełku).
Wydaje mi się, że można je znaleźć w Empikach. Podkreślam "wydaje", bo ta, którą oglądałem tkwiła konkretnie w sklepie Lego.
Nie miałem okazji się tym zabawić, ale wyglądało to na produkt dla mniejszych dzieci - tzn nie miałem wrażenie, żeby złożenie planszy miało być czymś trudnym, ani żeby zasady gry były skomplikowane (tyle, ile o zasadach można było wyczytać na pudełku).
Wydaje mi się, że można je znaleźć w Empikach. Podkreślam "wydaje", bo ta, którą oglądałem tkwiła konkretnie w sklepie Lego.
- Come on, let's go assemble the cannon fodder.
- That's not what we're calling them, sweetie.
- Not to their faces. What am I, insensitive?
- That's not what we're calling them, sweetie.
- Not to their faces. What am I, insensitive?
-
Keran - Starszy researcher
• Strona 1 z 1