Lego Star Wars: The Battle of Hoth
• Strona 1 z 1
Lego Star Wars: The Battle of Hoth
Witajcie.
Czy ktoś ma? Co sądzicie? Ja uważam, że jest fajna, chociaż, jeśli miałbym w nią grać często, to by była nudna.
Czy ktoś ma? Co sądzicie? Ja uważam, że jest fajna, chociaż, jeśli miałbym w nią grać często, to by była nudna.
"Mieliście strzec Republiki... ale zostaliście oszukani. Daliście się zwieść, omamić potędze Ciemnej Strony. Zostaliście oszukani… I teraz Republika upadnie".
-
Darth Malgus - Starszy researcher
Re: Lego Star Wars: The Battle of Hoth
Nie mam.Ale na 100% jest fajna,do puki się nie znudzi podobnie jak Chinczyk po 3 godz.grania 

Kryształ jest sercem ostrza. Serce jest kryształem Jedi. Jedi to kryształ Mocy, a Moc jest ostrzem serca i wszystkie są splecione razem. Kryształ ostrzy Jedi. Jesteście jednym.
-
Ahsoka_BarrissPL - Młodszy archiwista
Po 3 godzinach w Chińczyka?!? Wow

"Mieliście strzec Republiki... ale zostaliście oszukani. Daliście się zwieść, omamić potędze Ciemnej Strony. Zostaliście oszukani… I teraz Republika upadnie".
-
Darth Malgus - Starszy researcher
To były czasy...3 godziny grania w chinczyka z rodzeństwem
Dobra. Ja tu już nie spamuję 

Kryształ jest sercem ostrza. Serce jest kryształem Jedi. Jedi to kryształ Mocy, a Moc jest ostrzem serca i wszystkie są splecione razem. Kryształ ostrzy Jedi. Jesteście jednym.
-
Ahsoka_BarrissPL - Młodszy archiwista
• Strona 1 z 1