===UWAGA WAŻNE===
• Strona 1 z 2 • 1, 2
===UWAGA WAŻNE===
Nasze forum przeszło małe uaktualnienie. Ma być teraz bardziej wygodne dla użytkowników.
Jeśli ktokolwiek zauważy jakiś błąd, czy to przekręcenie litery, czy temat w nieodpowiednim miejscu, jest proszony o zapisanie tej uwagi w tym temacie... Z góry dziękuję za pomoc
Pisząc nowy temat dotyczący np. Mrocznego Widma, proszę pisać go w przeznaczonym do tego miejscu - odpowiedniej zakładce. Jeśli temat dotyczy kilku epizodów (MW, AK, ZS), piszemy wtedy w katalogu Trylogia Prequeli)
Pytania proszę zadawać również w tym temacie.
Proszę o szczere opinie na temat nowego rozmieszczenia, jak również propozycje co jeszcze byście zmienili.
Z poważaniem
Revais
Jeśli ktokolwiek zauważy jakiś błąd, czy to przekręcenie litery, czy temat w nieodpowiednim miejscu, jest proszony o zapisanie tej uwagi w tym temacie... Z góry dziękuję za pomoc

Pisząc nowy temat dotyczący np. Mrocznego Widma, proszę pisać go w przeznaczonym do tego miejscu - odpowiedniej zakładce. Jeśli temat dotyczy kilku epizodów (MW, AK, ZS), piszemy wtedy w katalogu Trylogia Prequeli)
Pytania proszę zadawać również w tym temacie.
Proszę o szczere opinie na temat nowego rozmieszczenia, jak również propozycje co jeszcze byście zmienili.
Z poważaniem
Revais

- Revais
- Strażnik Forum
Re: ===UWAGA WAŻNE===
Wejdź na forum "trylogia sequeli" następnie forum "Przebudzenie mocy" i tam jest forum o Hanie Solo wg. mnie jest tam więcej informacji o Anthology niż o TFA.
- KyleKatarn
- Młodszy archiwista
O widzisz. Dzięki
- Revais
- Strażnik Forum
wreszcie uporządkowane forum. poprzednio w "rozmowach dowolnych" roiło się od "turniej PVP". Wszystko w dobrych kategoriach.
- KyleKatarn
- Młodszy archiwista
Zmieniłem kilka nazw (usunąłem między innymi zbędne duże litery w części tytułów) i usunąłem subfora o pozostałych filmach. Nie oszukujmy się, nikt nie będzie dyskutował o filmach telewizyjnych o Ewokach tyle, żeby wymagały osobnych działów.
- Mario
- Strażnik Biblioteki
Nie wiem, czy te subfora są konieczne. Gdy wchodze na tablecie albo telefonie to nigdy nie kliknę, w to które chciałem, i niepotrzebnie poszerzają forum, a co do Ewoków i Wookiech... Jeść nie wołają, i miejsca też nie zajmują. To moje zdanie, ale z czasem okaże się co jeszcze trzeba będzie zmienić, i poprawić... 

- Revais
- Strażnik Forum
W forum o spinnoffie o Hanie Solo są dwa tematy o nazwie Han Solo. Zrób coś z tym Revais!
- KyleKatarn
- Młodszy archiwista
Dobra robota, wydaje mi się, że forum bardziej przejrzyście wygląda teraz
.

Zdolność zniszczenia planety jest niczym wobec potęgi Mocy.
-
Acsaroth - Starszy researcher
No, No...
Fajnie. Ale czy tylko ja to widzę - że są jakieś braki w ikonkach for? W sensie - pojawia się samolocik zamiast ikonki logo ossusa?

- Yako
- Kapituła Biblioteki
Tak, ale to chyba nie błąd, a sygnatura,że po kliknięciu nadal mamy inne forum...
- Revais
- Strażnik Forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2