Życie na Gwieździe Śmierci
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Życie na Gwieździe Śmierci
Discovery to niby niezłe źródło zazwyczaj, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Owszem - w jaccuzi dla oficerów tak, ale nie basen. Zresztą oblookałem plany Kurska i niczego tam takiego nie było...
- Yako
- Kapituła Biblioteki
Widać discovery miało mało materiałów to wrzucili z czego innego.
Odnośnie tematu mam jeszcze jedno pytanie : Czy istniała możliwość niedoboru mocy z reaktora i czy były jakieś rezerwowe i działanie jakich systemów podtrzymywały jeżeli istniały
Odnośnie tematu mam jeszcze jedno pytanie : Czy istniała możliwość niedoboru mocy z reaktora i czy były jakieś rezerwowe i działanie jakich systemów podtrzymywały jeżeli istniały
Imperium, które starszy kapitan Thrawn wykuwa w miejsce zła, jakie przenika nasze światy, to nie to Imperium, które postanowiliście opuścić.Temu Imperium chętnie służymy.Jesteśmy gotowi za nie zginąć.
- Imperialny
- Młodszy archiwista
Moim zdaniem takie życie było złe a zarazem ciekawe !
złe - ponieważ ,jeśli byłeś admirałem lup kimś innym ważnym to Lord Wader za coś mu się nie podobało po prostu go dusił
ciekawe - ponieważ była to bardzo chroniona twierdza / można wysadzać planety
[ossus][/ossus]
złe - ponieważ ,jeśli byłeś admirałem lup kimś innym ważnym to Lord Wader za coś mu się nie podobało po prostu go dusił

ciekawe - ponieważ była to bardzo chroniona twierdza / można wysadzać planety

Kom'rk tsad droten troch nyn ures adenn.
Dha Werda Verda a'den tratu,
Manda'yaim kandosii adu.
Duum motir ca'tra nau tracinya.
Gra'tua cuun hett su dralshy'a.
Dha Werda Verda a'den tratu,
Manda'yaim kandosii adu.
Duum motir ca'tra nau tracinya.
Gra'tua cuun hett su dralshy'a.
-
Jangoat - Pomocnik biblioteczny
Taka prośba - po napisaniu, przeczytaj swój post, bo to co napisałeś, Jangoat, jest wybitnie niejasne.
Ciekawe życie? A co ciekawego jest w możliwości bycia uduszonym przez Vadera albo w rozwalaniu planet?
Ciekawe życie? A co ciekawego jest w możliwości bycia uduszonym przez Vadera albo w rozwalaniu planet?
- Yako
- Kapituła Biblioteki
Co do uduszenia przez Vadera.
Jakbyś był jednym z Admirałów, przykład:
Komandor Akobi
Masz tyle szans że podpadniesz Vaderowi:
79,8%
Tyle że wo gule go spotkasz na Death Star:
0,001%
Tyle że jeśli by Cię jakimś cudem znalazł zwróciłby na ciebie uwagę:
0,0001%
Jakbyś był jednym z Admirałów, przykład:
Komandor Akobi
Masz tyle szans że podpadniesz Vaderowi:
79,8%
Tyle że wo gule go spotkasz na Death Star:
0,001%
Tyle że jeśli by Cię jakimś cudem znalazł zwróciłby na ciebie uwagę:
0,0001%
-
Mroczny Lord - Starszy researcher
Mroczny Lord: skąd wziąłeś takie wyliczenia?
Jakbyś był Admirałem, to szansa, że spotkasz Vadera byłaby gigantyczna. To tak jak w Korporacji. Dyrektor czy Wiceprezes często widuje prezesa, a szeregowy pracownik - nie spotyka go często.
Tak samo w tym przypadkiem. To, że sprzątacz na DS spotka Vadera jest nikłe, ale też nikłe jest to, żeby podpadł na tyle, żeby Vader się nim interesował w celach uduszeniowych. On się plebsem nie zajmował...
Jakbyś był Admirałem, to szansa, że spotkasz Vadera byłaby gigantyczna. To tak jak w Korporacji. Dyrektor czy Wiceprezes często widuje prezesa, a szeregowy pracownik - nie spotyka go często.
Tak samo w tym przypadkiem. To, że sprzątacz na DS spotka Vadera jest nikłe, ale też nikłe jest to, żeby podpadł na tyle, żeby Vader się nim interesował w celach uduszeniowych. On się plebsem nie zajmował...

- Yako
- Kapituła Biblioteki
• Strona 2 z 2 • 1, 2