Teaser
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: Teaser
Star Wars Rogue One official Teaser Trailer: http://youtu.be/xhJw-G2z_SU
Jakość słaba, ale jest tam to coś...
Jakość słaba, ale jest tam to coś...
- Revais
- Strażnik Forum
Wszystkie filmy przedstawiające ten teaser YT co chwila blokowane, ale znalazłem inną stronę, jakby ktoś chciał obejrzeć:
http://bgr.com/2015/04/20/star-wars-rog ... iler-leak/
http://bgr.com/2015/04/20/star-wars-rog ... iler-leak/
Zdolność zniszczenia planety jest niczym wobec potęgi Mocy.
-
Acsaroth - Starszy researcher
Lepiej spieszcie się, bo Disney i to zablokuje. 

- Revais
- Strażnik Forum
Ja mam bardzo mieszane uczucia po tym Teaserze. Ja rozumiem, że chcieli zapodać jakiegoś exclusiva na Celebration, ale robienie Teasera z filmu do którego nie ruszyły nawet zdjęcia jest jakąś pomyłką.
Sam trailer był słaby. Ja rozumiem, że teaser, z założeni, ma nie pokazać nic, albo prawie nic, ale tutaj to już była przesada... Las i zarys Gwiazdy śmierci. To mnie niż nic!
Dis na teaser!
Sam trailer był słaby. Ja rozumiem, że teaser, z założeni, ma nie pokazać nic, albo prawie nic, ale tutaj to już była przesada... Las i zarys Gwiazdy śmierci. To mnie niż nic!
Dis na teaser!
- Yako
- Kapituła Biblioteki
Mówisz, że nic w nim nie jest zawarte. Mylisz się. Mamy las, wiemy gdzie będzie się rozgrywać akcja. Może pokażą Endor, prze Imperium?
Masz Głos Obi-Wana: Więcej niż tysiąc istnień. Rycerze Jedi strzegli pokoju w Republice. Przed ciemnymi czasami, przed Imperium.
Wiemy już, że film będzie miał miejsce, pomiędzy 3, a 4 Epizodem.
Masz Głos Obi-Wana: Więcej niż tysiąc istnień. Rycerze Jedi strzegli pokoju w Republice. Przed ciemnymi czasami, przed Imperium.
Wiemy już, że film będzie miał miejsce, pomiędzy 3, a 4 Epizodem.
- Revais
- Strażnik Forum
... No czyli nie wiemy nic. Akurat w teaserze cytowanie fragmentów "poprzedniej cześci" - tak jak tutaj cytowanie słów Obiego z E4 - jest dość powszechne. Taki sam zabieg mamy w drugim trailerze Force Awakens. Na filmie widać Pierwszą Gwiazdę Śmierci - stąd wiemy, że akcja będzie tuż przed Epizodem 4. I nic więcej...
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale do Rouge One nie zaczęły się nawet zdjęcia, zatem puszczanie teasera jak nie ma jeszcze zdjęć z filmu to trochę bieda. Owszem - jak i tak wiele ujęć jest w filmie komputerowo robionych - to fakt rozpoczęcia zdjęc nie ma znaczenia, ale i tak..... puszczanie teraz teasera jest działaniem na silę, a sam teaser - do niczego.
Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale do Rouge One nie zaczęły się nawet zdjęcia, zatem puszczanie teasera jak nie ma jeszcze zdjęć z filmu to trochę bieda. Owszem - jak i tak wiele ujęć jest w filmie komputerowo robionych - to fakt rozpoczęcia zdjęc nie ma znaczenia, ale i tak..... puszczanie teraz teasera jest działaniem na silę, a sam teaser - do niczego.
- Yako
- Kapituła Biblioteki
A może to II Gwiazda Śmierci, nad Endorem?
- Revais
- Strażnik Forum
Nope, powiedzieli wprost, że chodzi o akcję wykradzenia planów DSI. Zresztą, cały teaser został wygenerowany komputerowo, w samym filmie równie dobrze żaden las może się nie pojawić.
Swoją drogą, mam nadzieję, że nie będą promować Rogue One jako "filmu twórcy Photoshopa"
Swoją drogą, mam nadzieję, że nie będą promować Rogue One jako "filmu twórcy Photoshopa"

- Mario
- Strażnik Biblioteki
• Strona 1 z 2 • 1, 2