Star Wars: Force Attax
• Strona 1 z 1
Star Wars: Force Attax
Witajcie.
Mam już całkiem sporą kolekcję kart "Star Wars: Force Attax" od Topps. Z 3 Serii mam najwięcej. Chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o tych kartach.
Mam już całkiem sporą kolekcję kart "Star Wars: Force Attax" od Topps. Z 3 Serii mam najwięcej. Chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o tych kartach.
"Mieliście strzec Republiki... ale zostaliście oszukani. Daliście się zwieść, omamić potędze Ciemnej Strony. Zostaliście oszukani… I teraz Republika upadnie".
-
Darth Malgus - Starszy researcher
Re: Star Wars: Force Attax
To ja zrobię wielką archeologię i odkopię temat.
Po blisko roku... 
Zupełnie nie rozumiem kolekcjonowania kart. To taki strasznie zachodni zwyczaj. W USA szał był na karty z bejzbolistami. U nas - na obrazki samochodów z gumy turbo. CCG czy TCG - kolekcjonerskie karty którymi się gra - tą ideę rozumiem. Zupełnie nie pojmuję idei tych Attaxów. One są tylko do zbierania?

Zupełnie nie rozumiem kolekcjonowania kart. To taki strasznie zachodni zwyczaj. W USA szał był na karty z bejzbolistami. U nas - na obrazki samochodów z gumy turbo. CCG czy TCG - kolekcjonerskie karty którymi się gra - tą ideę rozumiem. Zupełnie nie pojmuję idei tych Attaxów. One są tylko do zbierania?
- Yako
- Kapituła Biblioteki
O, nie tylko. Można nimi grać, kolekcjonować, wymieniać się. Ja je po prostu uwielbiam. 

- PanSith
- Researcher
A jaką masz kolekcję?
- Yako
- Kapituła Biblioteki
Całą trzecią serię, trzy czwarte 5 i trochę z 2.
- PanSith
- Researcher
• Strona 1 z 1